Kayoba El-Cykel

Elcykel
Hastighetsmätare m.m

SPECIFIKATION:

Garanti 12 månader
Vikt 23 kg
Ramstorlek 540 mm
Max. belastning 120 kg
Laddningstid 6,3 h
Batteriteknik Li-Ion
Räckvidd ≤70 km
Hastighet 0-25 km/h
Batterikapacitet 8,7Ah
Däckstorlek 700x38C
Mått L186,5xB114xH63 cm

• Centrummotor
• Hydrauliska skivbromsar
• Nio växlar
• instruktionsbok.
• Kvitto & garanti
• Nypris 15 000:-
• Fyra dagar gammal.
——————

Dolt batteri

Kayoba Mind har utrustats med ett 36V/8,7Ah Panasonic-batteri som är dolt i ramen. Ett fulladdat batteri ger en räckvidd på upp till 70 km beroende på väder, hastighet och underlag. Det laddas med den medföljande 230 V-adaptern på ungefär 6,5 timmar. Om batterikraften tar slut eller om du känner dig sugen på lite motion är det även fullt möjligt att använda cykeln helt utan eldriften.

LCD-display

Cykeln har utrustats med en bakgrundsbelyst LCD-display som bidrar med matnyttig statistik både under och efter färden: vald assistansnivå (0-5), batteritid, medel-/max- och nuvarande hastighet samt trippmätare (kilometer/mile) är några av funktionerna som displayen kan visa.

Mittmonterad motor

För en bättre körkänsla! Mind har försetts med en mittmonterad, borstlös motor med drivning på bakhjulet. Fördelarna är många. Cykeln får en lägre, och jämnare, tyngdpunkt, bättre krafttillflöde och körupplevelsen blir betydligt mjukare och mer naturlig. Bakhjulsdriften är även extra fördelaktig i uppförsbackar samt på hala/lösa underlag.

Växelsystem

Det 9-växlade Shimano-systemet hjälper till att hålla färden bekväm – oavsett vilken hastighet du väljer att cykla i. Den höga utväxlingen innebär att du inte behöver trampa särskilt fort för att hjälpa till att driva cykeln.

Hydrauliska bromsar

Mind har utrustats med hydrauliska skivbromsar (fram/bak) som, jämfört med vanliga mekaniska bromsar, ger en betydligt bättre känsla när farten ska sänkas. Hydrauliska bromsar är även i princip justeringsfria då oljetrycket gör att klossarna automatiskt har rätt avstånd från skivan, även om de blir nedslitna.

I övrigt är cykeln fullutrustad med skärmar, pakethållare, stöd, kedjeskydd, ringklocka, belysning mittmonterad motor och dolt batteriJuls
bsoluta toppmodell när det kommer till elcyklar! Kayoba Mind gör inte avkall på något. Den stilrena stadscykeln döljer många funktioner och lyxiga finesser i ett modernt, sportigt utseende. En jämn krafttillförsel ges av centrummotorn. Shimano-växelsystemet med 9-steg hjälper till att hålla färden bekväm. Batteriet är dolt i ramen och motorn sitter monterad mot mitten av cykeln. En elcykel är inte bara tyst, billig och snäll mot miljön; i städer går det oftast lika snabbt eller till och med snabbare att ta sig fram med elcykel än med bil.

// HTTP://BLOG.HKO.SE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *